animatiefilm

Op Gezette Tijden

Ruimtefilms op de opendeurdag

Expositie animatiefilm volwassenen


Animatiefilm is een zeer creatief medium, dat veel te bieden heeft voor mensen met allerlei interesses. Sinds vorig jaar kunnen ook volwassenen deze richting volgen. Animatiefilm is een erg uitdagend medium. Elk jaar opnieuw zoeken we samen met de leerlingen naar nieuwe, originele vormen van Animatiefilm. Er is veel ruimte om te experimenteren.
Doorheen het schooljaar doorlopen we alle verschillende mogelijkheden van Animatiefilm : de klassieke technieken, zoals teken-Animatiefilm, poppenfilm, maar ook meer experimentele technieken, zoals zand-Animatiefilm, olieverf-Animatiefilm, verschillende stopmotion-opties, krassen in pellicule, klei-Animatiefilm enz. We behandelen deze technieken, met een grote nadruk op het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit. Al het nodige technische materiaal is beschikbaar in het atelier.

Iedereen vanaf 18 jaar kan deze opleiding volgen. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Deze richting kan je 2 jaar volgen. De cursus omvat 4 lesuren per week gebundeld in 1 lesblok.

Je kan deze optie volgen in:

downloaden als pdf

Aanbod voor volwassenen
Roeselare-hoofdschoolAnimatiefilmdonderdag18.00u - 21.30uStorm Emmy mail
Winne Charlot

straf in beeld..

Top