jubileum uitgave 175 jaar SASK

Zoals het een academie voor beeldende kunsten past, wordt naar aanleiding van onze voorbije 175-jarige jubileumviering een prachtig boek uitgegeven. Een terugblik, een beknopte historiek en een uitvoerig beeldverslag van alle tentoonstellingen en activiteiten in dit feestjaar, worden met smaak samengebracht in deze unieke publicatie. De belangrijkste hoofdstukken behelzen de vier grote exposities van onze viering. SASK WAS werpt een blik op ons rijk verleden, SASK IS op het heden, SASK ZOU op wat onze toekomst zou kunnen zijn en SASK ZAL is getuige van ons huidig potentieel. Deze zijn doorspekt met beelden van de ludieke randactiviteiten gedurende dit jaar.

Het wordt een verfijnde catalogus, eentje om te koesteren.
Hij vertaalt het enthousiasme en de kwaliteit van onze personeelsleden en leerlingen door de tijden heen. Het is het verhaal van een evoluerende artistieke onderwijsinstelling, die steeds voeling had met de kunstactualiteit en uitstraling kreeg ver buiten zijn stadsgrenzen.

Dit boek is een fraai geschenk voor jezelf of een collector’s item, waarmee je kunstliefhebbers kunt plezieren.
Via dit formulier kan je het boek SASK was is zou zal bestellen. De bestelling wordt pas bevestigd wanneer je het saldo overmaakt via overschrijving. Je ontvangt alle betaalinfo per mail nadat je onderstaande gegevens hebt ingevuld.
uw gegevens
naam:
voornaam:
emailadres:
aantal exemplaren:
Je ontvangt een mail van zodra het boek klaar ligt voor ophaling aan de balie op het SASK-secretariaat, vermoedelijk vanaf 25 juni 2014. Indien u dat wenst, sturen we je het boek thuis toe met b-post, mits toeslag van €6.5 verzendingskost per exemplaar.
ophalen bij secretariaat
verzenden via bpost (+ €6,50 per exemplaar)
verzendadres
straat
huisnummer
gemeente
postcode
1 x €26 = €26
totaal: €26

straf in beeld..

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn contacteer ons via info@saskroeselare.be.
Top