inschrijven

Wanneer inschrijven

De stardata voor de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar :

voor huidige leerlingen  : vanaf dinsdag 4 juni om 19u
voor nieuwe leerlingen : vanaf dinsdag 18 juni om 19u

Sommige ateliers zijn vlug volzet, wees er snel bij!

De inschrijvingstarieven van het nieuwe schooljaar vind je hier. Bekijk zeker ook of je in aanmerking komt voor een reductietarief.

De uurroosters voor het nieuwe schooljaar vind je hier.

Hoe inschrijven

Inschrijven kan online (via de knop op deze pagina) of via het secretariaat.

BELANGRIJK : De online inschrijvingen gebeuren via de toepassing “Mijn Academie” die ook gebruikt wordt bij andere academies zoals bvb. STAP Roeselare.  Er wordt gebruik gemaakt van één zelfde gezinsaccount (dezelfde voor STAP en SASK) voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Je kan eenvoudig broertjes of zusjes toevoegen aan je account.

Inschrijven kan via deze knop:

inschrijven

 

OPGELET een inschrijving lukt pas vanaf de startdatum en -uur voor jouw situatie (zie onder ‘Wanneer inschrijven’)

Vóór de inschrijvingsdatum kan je al je account aanmaken of controleren via de linkjes hieronder naargelang jouw situatie :

Heb je reeds een account op “Mijn Academie”?
Controleer hier de gegevens van je gezinsaccount.
Indien er een slotje staat naast de naam van een gezinslid, dan zijn er nog extra gegevens nodig voor je deze persoon kan inschrijven.
Eenmaal je account in orde is en de slotjes open zijn, is je account klaar voor de (her)inschrijving vanaf de juist inschrijvingsdatum.

Nog geen account op “Mijn Academie”?
Ben je zeker dat je niet eerder gebruik maakte van deze toepassing, met een andere e-mailadres of bij inschrijven in een andere academie? Je kan namelijk namelijk maar 1 account hebben per gezin/adres! Zeker dat je nooit eerder een account aanmaakte?
Maak dan hier een gezinsaccount aan.

Nog vragen of problemen? Lees onze FAQ [PDF] of neem contact op met het secretariaat.

Hoe betalen

De inschrijving is pas definitief nà betaling van het inschrijvingsgeld. Na de inschrijving kan je meteen de betaling online uitvoeren. Je kan ook zelf de betaling via overschrijving uitvoeren.  Of je kan  op het secretariaat  via bancontact betaald worden . Contante betalingen worden niet aanvaard.

 
 

straf in beeld..

Top