tarieven

tarieven

Tarieven schooljaar 2024-’25

 

Leeftijd op 31-12-’24 Normaal Reductie 2e optie
jonger dan 18 € 101 € 73 € 18
vanaf 18 tot 24 jaar € 183 € 183 € 22
vanaf 25 jaar € 401 € 183 € 22

 

Inschrijvingsgeld is fiscaal aftrekbaar voor kinderen tot 14 jaar.

Hoe betalen?

Bij de inschrijving kan er online betaald worden, per overschrijving of in de hoofdschool via bancontact (geen kontante betalingen). Wij aanvaarden ook cultuurcheques van Edenred of Sodexo.

Een inschrijving betaal je voor een volledig schooljaar. Het inschrijvingsgeld moet ten laatste 30 september van het betrokken schooljaar betaald worden.

Gespreide betaling is mogelijk.
U mag uw betaling zelf opsplitsen en spreiden, zolang het volledige bedrag uiterlijk 30 september wordt betaald. Vermeld bij elke deelbetaling dezelfde gestructureerde mededeling.

Opleidingscheques voor werknemers
Voor de opleidingen Juweelontwerper/goudsmid en Videokunst kan er betaald worden met opleidingscheques voor werknemers. (Lees hier hoe je die kan aanvragen?)

Heb jij recht op reductietarief?

Bekijk op deze pagina alle voorwaarden van de verminderingstarieven per leeftijd.

Ook ingeschreven in de STAP?
Leerlingen jonger dan 18 die zelf of van wie een gezinslid reeds ingeschreven is in de STAP, hebben recht op korting! Vraag deze korting aan via het secretariaat met duidelijke vermelding van het gezinslid dat is ingeschreven in de STAP. Heb je reeds betaald, dan betalen we je het teveel betaalde terug (uiterlijk aanvragen eind september).

Hoe reductie aanvragen?

Bezorg ons ten laatste 30 september een attest dat in aanmerking komt voor korting zoals in het overzicht beschreven. De bewijsstukken kunnen zowel in schriftelijke als elektronische vorm, dus via e-mail, scan, foto… aan de academie bezorgd worden. De datum of periode op het attest moet overeenkomen met het moment van inschrijving of erna, maar ten laatste de maand september.

Wanneer korting aanvragen ?

Vraag uw korting aan bij uw inschrijving of ten laatste in september. Ook als je reeds hebt betaald kan je nog een korting aanvragen. Je ontvangt dan het teveel betaalde van zodra je ons het attest bezorgt.

Top